1001 Gecce Gelinlik Tasarım

Teklif

1001 Gecce Gelinlik Tasarım

Bursa / Osmangazi

1 hafta

Teslim Süresi

Minimum Fiyat

Minimum Fiyat

7.500-10.000 TL

Gelinlik Kaç Provada Hazır Oluyor?

Teslim Süresi

1 Hafta

Gelinlik Kaç Provada Hazır Oluyor?

1-3

Sağladığınız Aksesuar Var Mı?

Bolero

Duvak

Eldiven

Gelin Buketi

Gelin Kesesi

Kuşak

Şapka

Şemsiye

Yelpaze

Foto Galeri

Hakkında

Klasik Terzi Özeniyle Son Teknolojik Dikiş Ve Kalıp Sistemlerinin Birleşmesiyle Ortaya Çıkan Ustalıkla Üretilen 1001 Gecce Gelinlik Özel Tasarımları Göz Kamaştırıyor.

En Kaliteli Kumaş Ve Dantellerin, Değerli Taşların Kullanıldığı Özel Tasarım Gelinlikler Girdiği Her Mekana Değer Katar Ve Farklılığını Gösterir. Birbirine Benzeyen, Konfeksiyon Usulü Seri Üretilmiş, Ruhsuz Tül Yumaklarından Oluşan Gelinliklere Burada Rastlamanız Mümkün Değildir.

1001 Gecce Gelinlik Gelinleri Hayallerindeki Gelinliği Anlatırken, Uzman Stil Danışmanlarımız, Terzilerimiz, Tasarımcılarımız Tarafından Önce Dinlenirsiniz. Daha Sonra Sizin İstekleriniz Dikkate Alınarak, Profesyonellerin Önerileri Eşliğinde, En Doğru Modeli Bulabilirsiniz. Sadece Anlatarak Yada Resimlerden Bakarak Değil, Mağazamızda Hazır Durumda Olan Geniş Ürün Yelpazesiyle,Üzerinize Giyerek, Deneyerek, Görerek Karar Verebilirsiniz.

1001 Gecce Gelinlik`te Son Trend Gelinliklerin Yanı Sıra , Klasik Tarzda Saraylara Layık Saltanat Serisi Bulunmaktadır. Bu Koleksiyon Daha Ağır Danteller, Taşlar, İpekler, Taftalar Kullanılarak Tasarlanmış Özel Bir Koleksiyondur.

1001 Gecce Gelinlik Gelinleri Hakkettikleri Özeni, Titizliği Ve İlgiyi Olması Gerektiği Gibi Rahat Ve Huzurlu Bir Mağaza İçinde Görürler. Bahar Ve Yaz Gelinleri Sıkıcı Mağaza Ortamı İçinde Saatlerce Vakit Geçirmezler. Villa Konseptli Mağazamızın Konforu Ve Yazlık Bahçemizdeki Gelin Cafe De İkramlarımız Eşliğinde Küçük Mola Kaçamakları Yapabilir. Açık Havada Yemyeşil Ve Cennetten Bir Köşe Mimarisiyle Dizayn Edilmiş Gelin Bahçemizde Görsellere Ve Kataloglara Bakarak, Karar Verme Aşamasında Rahat Eder. Alışveriş Stresinden Bir Nebzede Olsa Uzaklaşıp Düşünme Fırsatı Bulurlar.

1001 Gecce Gelinlik Sizlere Daha İyi Hizmet Verebilmek İçin Randevu Sistemiyle Çalışmaktadır. Randevu Saatinizde Tüm Gecce Ekibi Sadece Size Sunum Yapmaktadır. Ani Ziyaretleriniz De Mağazamızın Müsaitliğine Göre Misafirimiz Olursunuz.

*Cemil İpekçi Gelinlik Koleksiyonu Satışa Sunulmuştur.

İletişim
1001 Gecce Gelinlik Tasarım